Zonnige Dag van het Park

IMG_0281[1] Wat een weer, en toch ook: wat een sfeer. Ondanks alle nattigheid was het 30 mei uitermate zonnig in het Volkspark. De die-hards van Oud West hebben zich niet laten weerhouden door wind en regen en kwamen gewoon genieten zoals dat hoort op een Dag van het Park.

Bomen in het park
Het thema 'bomen' van de Dag van het Park is eer aan gedaan. Er zijn ontroerende gedichten gemaakt met buurtdichter Bass Husslage (binnenkort op deze site), de kinderen hebben gefilosofeerd (Waarom zou je eigenlijk luisteren naar grote mensen), er waren verhalen van Kikker en Uil en je kon op muzikaal avontuur met Bas en Tobias van Triofobie.

En had je geen zin in meedoen, dan kon je altijd nog rennen, spelen of lekker bijpraten met buur(t)mannen en -vrouwen onder het genot van bijvoorbeeld een lekker wijntje.

Wijkvereniging
Ook het nieuwe bestuur van wijkvereniging Oud West was vertegenwoordigd in het park. Tijdens het maken van de mooiste buttons, werd iedereen enthousiast gemaakt voor het 'buurtwerk' en werden heel wat nieuwe leden voor de vereniging ingeschreven.

Voor volgend jaar zeggen we geen nee tegen wat beter weer, maar voor het overige zijn we helemaal tevreden over de Dag van het Volkspark.


Geef een reactie