Voortgang renovatie – openstelling fietspad

51 De werkzaamheden in het Volkspark zijn in volle gang. De nieuwe paden zijn zichtbaar, zand en aarde geven al een beeld waar het gras en de perken zullen komen en het voet- en fietspad krijgen hun definitieve vorm.

Eind juli zal het fietspad waarschijnlijk weer open gaan, maar het park zelf zal nog enige tijd door een hek afgesloten worden. De reden daarvoor is dat er gras moet worden ingezaaid en dat de perken moeten worden beplant.


Reacties

Voortgang renovatie – openstelling fietspad — 2 reacties

  1. Groot is mijn verbazing na het bekijken van de onlangs geplaatste lantaarnpalen in het Volkspark.
    Zou het Volkspark niet in zijn oude luister hersteld worden? Naar mijn idee, en velen met mij, passen de daar nu geplaatste lantaarnpalen in het geheel niet in.
    Heeft de gemeente hier geen geld voor of gewoon geen geld voor over?
    Het zou een schande voor het Volkspark zijn, maar ook voor de bewoners van Zaandam, als hier geen verandering in komt. De gemeente zou eens moeten kijken naar andere buurten in Zaanstad (Oud-Zaandijk bijv.) die historisch zijn opgeknapt, daar kon het wel. Is het potje renoveren/restaureren Zaanstad leeg of heeft de gemeente het er gewoon niet voor over?
    Misschien kan de vereniging hier nog iets aan doen. Het zo laten zou een schande voor het Volkspark zijn!

  2. Navraag bij de gemeente leerde dat deze lantaarnpaal dmv typenummer in het ontwerp was opgenomen. Ook bij betrokkenen was daar wel wat verbazing over. De “Vrienden van het Volkspark” zullen ijveren voor mooie lantaarns langs het ook al niet erg authentiek ogende fietspad.

Geef een reactie