Succesvolle opening van het Volkspark

12_1024x768Meer dan 300 bezoekers hebben de feestelijke heropening van het Volkspark bijgewoond. Het was een feestje voor jong en oud. Hoogtepunt van de dag was het planten van meer dan 250 papieren bloemen in het park.
Het was alles wat de Vrienden van het Volkspark voor ogen hebben: een gezellige ontmoeting van buurtbewoners in een schoon en verzorgd park.
Dit jaar volgen nog verschillende activiteiten. (zie de jaarkalender)
Foto’s van het openingsfeestje zijn links te bekijken in het fotoboek.


Reacties

Succesvolle opening van het Volkspark — 7 reacties

 1. Ik heb bezoekers geteld op een paar overzichtsfoto’s. Zeker 250 volwassenen tijdens de opening. De kinderen zie je niet, maar ze waren er wel degelijk!
  Een mooie opkomst. Meer dan 300 bezoekers is een veilige schatting. Meer dan 500 -zoals eerder vermeld in dit bericht- was misschien wat aan de hoge kant, maar over de hele dag… Wie weet? Het was zeker druk!

  ook mooie foto’s op http://mijnzaanstreek.ning.com/photo/albums/volkspark-1

 2. Vrienden v.h.Volkspark
  Mijn vraag is het volgede;
  Wanneer wordt de uitrenzone aan de zuidzijde van het pad geegaliseerd en ingezaaid of wordt er toch een stukje van het park geamputeerd Door mij uitdrukkelijk gevraagd op alv van de herfst aan de wijkmaneger en aan jullie nooit meer iets van vernomen
  In afwachting van antwoord.
  S.Dijkman.

 3. Geachte heer/mevrouw Dijkman,
  Als vrienden van Het Volkspark willen wij heel graag dat de uitrenzone wordt gerealiseerd. Wij hebben ook al dikwijls bij de gemeente hierom gevraagd: echter tot op heden zonder resultaat. Wij blijven wel aandringen omdat deze uitrenstrook een hele mooie oplossing is voor zowel park- als hondenliefhebbers.

Geef een reactie