Prachtige ‘Dag van het park’

Dvhp09Op een zonovergoten pinksterdag genoten buurtbewoners van fijne muziek van (beginnende) bands.
De knutselkraam voor de kinderen was weer een succes, er was een bar voor de drank en het Reizende Theehuis had weer een fantastisch aanbod van taarten en hartige hapjes. Vele buurtbewoners vermaakten zich prima op kleedjes in het gras of op één van de terrasjes. De ‘Dag van het park’ was een succes! (foto’s in het fotoboek)


Reacties

Prachtige ‘Dag van het park’ — 2 reacties

 1. De volgende tekst gevonden op internet bij het noord hollands dagblad:

  Pappa’s en mamma’s struinen kasten uit voor Dag van het Park

  * Gepubliceerd op 01 juni 2009, 16:03
  * Laatst bijgewerkt op 01 juni 2009, 16:09

  Zaandam –

  Met volgeladen tassen zijn ze naar het Volkspark in Zaandam gekomen. Grote kleden liggen op het gras, vele bakjes met eten en een keur aan drinken erbij. Zon op je bol, muziek erbij en blij spelende kinderen: wat wil een mens nog meer. Afgelopen zondag werd in Zaanstad voor het derde achtereenvolgende jaar de Dag van het Park gehouden, staat in Dagblad Zaanstreek.

  Behalve in het Volkspark werden ook in het Wilhelminapark in Wormerveer, het Koogerpark in Koog aan de Zaan en het Darwinpark in Zaandam allerlei activiteiten georganiseerd. Het Agathepark in Krommenie volgt op 21 juni met een boekenmarkt. De Dag van het Park, zegt Wim Wilms van de vrienden van het Volkspark, is een Europees initiatief, dat vooral in Scandinavië leeft en door de ANWB in Nederland is geïntroduceerd.

  Meer over de Dag van het Park in Dagblad Zaanstreek van dinsdag

 2. Was i.d.d een leuk stukje, vooral omdat onze dochter op de foto stond met een vriendinnetje!!! Het was een heel erg leuke dag met verrassend goede muziek en sfeer!!
  Wie heeft het Vondelpark nog nodig??
  ;-))

Geef een reactie