Oproep deelname aan de Dag van het Park

Kopie_flyer Op zondag 25 mei organiseert "De Vrienden van het Volkspark" de ‘Dag van het Park’ rond de Bullekerk.
In heel OudWest zijn flyers verspreid met een oproep aan buurtbewoners om zich te presenteren aan de wijk. Dit onder het landelijke motto "mooi dichtbij": OudWest is rijk aan kleine ondernemers in uiteenlopende sectoren. Waarom van ver halen wat je dichtbij voorhanden hebt ?
Er worden gratis kramen beschikbaar gesteld aan iedere buurtbewoner die een hobby of eigen bedrijfje wil presenteren. Wie wil optreden, kan gebruik maken van ons podium. Ook kinderen zijn van harte welkom om op te treden !!! Ook als u een leuke activiteit/workshop wilt verzorgen, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Catering wordt verzorgd door de Koffiekade en de Koekfabriek.
Op het grote podium muziek van het Fluxus symfoniëtta, Cargo,  Pheromone Fairy en Humus.
Kinderspelletjes op ‘het speelplein met het blauwe klimrek’.

Aanvragen voor een kraam of podiumruimte, evenals het aanbieden van een helpend hand kan via info@hetvolkspark.nl
Aanmeldingen vóór 10 mei worden gehonoreerd, daarna is geen garantie op een kraam.
Van deelnemers wordt verwacht dat ze zelf het op- en afbouwen van de kramen voor hun rekening nemen.


Reacties

Oproep deelname aan de Dag van het Park — 1 reactie

  1. vandaag zaredag 14 maart doe ik mijn brievenbus open steek mijn hand er in om mijn post te pakken en voel een hevige pijn steek in mijn rechter duim ik trek mijn hand terug en zie een levensgrote saté prikker onder mijn nagel zitten met een reclame blad er aan jullie woorden van harte bedankt en ik hoop dat er een vliegtuig land in dat kut park van jullie

Geef een reactie