Hondenspeelplaats

UitrenzoneEr wordt hard gewerkt aan de hondenspeelplaats die op verzoek van de Vrienden van het Volkspark wordt aangelegd naast het voetbalveld. Er zullen zelfs wat bankjes komen en er worden speelobjecten geplaatst waarmee de honden zich kunnen vermaken!
Als het gras is ingezaaid en hoog genoeg is, wordt dit de plek waar honden vrij mogen rondlopen. Vanaf dan moeten ze in het park verplicht aangelijnd zijn.
Voor sommige baasjes is het misschien geen fijn idee dat er minder mag in het park, maar in de plannen van de gemeente zouden honden het park helemaal niet meer in mogen! Dat hebben we in goed overleg weten te voorkomen: je moet ook in het park een lekker rondje kunnen lopen met je hond, vinden wij.
Het is al met al een mooie aanwinst voor de wijk: het modderveld is drooggelegd en krijgt een functie waar veel behoefte aan is. Het is weer een bewijs dat je met positieve inzet je eigen leefomgeving kunt vormgeven.


Reacties

Hondenspeelplaats — 1 reactie

  1. Het wordt i.d.d een perfecte plek en weet van vele hondenbezitters dat ze er blij mee zijn, net als wij!!Hopelijk laten alle hondenbezitters die nu nog de stront niet opruimen hun hond straks uit op t nieuwe veld!

Geef een reactie