Hondenpoepbeleid

Img_2277_medium In de wijk Oudwest -en dus ook in  het Volkspark- is het hondenpoepbeleid ingevoerd. Dat betekent dat er bakken zijn geplaatst en dat er gebieden zijn aangewezen waar honden wel of niet mogen komen.
In het park is door middel van borden aangegeven waar het verboden is voor honden en waar ze kunnen uitrennen. Het staat een beetje raar, die opvallende blauwe bak midden in het gras, en ook de glimmend-nieuwe palen met ’n klein bordje erop vallen erg op -en uit de toon.
Het valt wel te hopen dat de borden en bakken na de renovatie van het park wat subtieler worden geplaatst. Terugbrengen in originele staat brengt ook enige aanpassing aan dit soort zaken met zich mee. Voor meer foto’s, zie fotoboek Onderhoud


Reacties

Hondenpoepbeleid — 2 reacties

  1. ik zou het toch wel fijn vinden dat er ook een pad kwam in die honden uitrenplaats ,als het regent dan sta je daar tot aan je enkels in de blubber en zolang dat nog steeds zo is, zie ik de mensen nog niet daar hun hond uit laten.
    Verder vinden honden het ook leuk om met hun baasje door het park te kunnen lopen zonder te schijten eerst een hondenfeest geven en daarna de honden weren ,dat ruikt toch niet erg fris

  2. Er is meer commentaar geleverd op de (verbods-)borden in het park. We hebben bij de gemeente geinformeerd naar de mogelijkheid om vóór de renovatie van het park nog wijzigingen in het hondenpoep-plan door te voeren. Uiteraard nog geen antwoord ivm vakantie.
    Voor de goede orde: wij hebben géén band met de gemeente, dus “hondenfeestje” en hondenpoepbeleid hebben niets met elkaar te maken. Het was voor ons wel een aanleiding om de Dag van de Hond te organiseren.

Geef een reactie