Gebruikerspark

Img_3543_800x600Wat een positief effect hebben een paar mooie paden en een toegangspoort!
Het is de Vrienden van het Volkspark opgevallen dat het park de laatste weken steeds meer gebruikt wordt voor een (avond-)wandeling.
Nu ook het hekwerk geplaatst is, wordt duidelijk wat een vriendelijk klein parkje dit toch is. Hopelijk wordt er nu snel gestart met de beplanting en krijgen ook de hondenbezitters een plek om hun honden te laten rennen. De komende tijd (jaren?) zal dat op het braakliggende terrein naast het park kunnen. Een kindvriendelijk poepvrij park ligt in het verschiet! Daarom hebben de Vrienden van het Volkspark de basisscholen uit de wijk aangeschreven om toch vooral activiteiten in het park te plannen. Er zal water en elektra zijn, dus er is van alles mogelijk!

Een paar foto’s van het nieuwe hekwerk staan links in het fotoboek ‘werkzaamheden’.


Reacties

Gebruikerspark — 2 reacties

  1. Ik hoop inderdaad dat de hondenbezitters in de buurt de poep van hun hond opruimen, ik hoop nog meer dat er een beetje toezicht in het park komt, poepende zwervers en junks ruimen hun troep zeker niet op..De bierblikjes trouwens ook niet…

  2. Ik hoop een poep vrij park. Ik ben er een aantal keren geweest met mijn kinderen van 3 en 5 maar ben gillend weggegaan. Poep poep en nog eens poep. Mijn kinderen mogen/kunnen er niet spelen.
    En nu? ik fiets er elke morgen langs en elke morgen loopt de halve wijk hier zijn hond uit te laten. Ik denk dat de honden wel blij zijn met zo een nieuw park, ook hun baasjes wat de honden kunnen minder makkelijk ontsnappen door dat mooie het er omheen.

Geef een reactie