Een natte maar geslaagde Dag van het Park

1 Na weken met stralend weer was het wel een heel treurige dag… De Dag van het Park rond de Bullekerk was nat en koud. Het Fluxus orkest opende de dag nog vol goede moed in een kleine bezetting, maar de vraag naar warme koffie was groot. Helaas raakten de dertig kramen voor wijkbewoners niet allemaal gevuld en na twee uur met nauwelijks aanloop, hielden de kraamhouders het begrijpelijk voor gezien. Gelukkig was er nog de heerlijke muziek die het publiek een zomers gevoel wist te geven: Pheromone Fairy bracht de stemming er goed in, Cargo kreeg de eerste dansers op de been en toen het droog en wat lichter werd, vatte Humus de dag met een mix van zwaarmoedige en lichte nummers mooi samen.
De kramen rond de kerk, het prachtige terras waar niemand zat, de catering op de begraafplaats, spelletjes op het plein en een prachtig podium dwars op straat: eigenlijk was het perfect. Als het toch eens mooi weer was geweest…
De volgende ontmoeting vindt hopelijk plaats in het Volkspark dat niet alleen het oudste, maar dan ook het mooiste park van Zaandam is.
Foto’s zijn te bekijken in het fotoboek links op de pagina


Geef een reactie